Evlilik dışı bir ilişkiden doğan ve uzun yıllar sonra gerçek ailesini bulmak için mücadele veren Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu DNA testiyle kanıtlamıştı.

Son günlerde Günaydın gazetesine verdiği röportajda Nebioğlu, dört kardeş olduklarını ve ablası Dilara Gülatan'ın babasının ünlü bir kişi olduğunu, hatta Uğur Dündar olduğunu iddia etti.

Ancak sosyal medya hesabından açıklama yapan Uğur Dündar, DNA testi yaptıklarını ve bu iddianın doğru olmadığını belirtti.

Duygu Nebioğlu, gündemi sarsan bu röportajın ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı ve Almanya'da yaşayan annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için yardım çağrısı yaptı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir izleyici ise Dilara Gülatan'ın babasının Yeşilçam'dan ünlü bir sanatçı olduğunu iddia etti. İzleyici Zeynep, Suphiye Orancı ile yaptığı bir konuşmayı paylaştı ve Orancı'nın "Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi" dediğini aktardı.


'PARÇALAR YERİNE OTURDUĞUNDA...'

Herkes Dilara Gülatan'ın babasının kim olduğunu merak ederken Duygu Nebioğlu, yeni bir paylaşım yaptı. Nebioğlu şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece, köpeklerimle yürüyüş yaparken beklenmedik bir telefon numarası aldım. Uzun zamandır haber beklediğim kişiden gelen bu numara ile hemen iletişime geçtim. Karşımdaki ses, öyle şeyler anlattı ki, paylaşmak için sabırsızlansam da, hikayenin tüm parçalar yerine oturduğunda sizinle paylaşacağım. Konuşmamızın sonunda, eşinin de benimle konuşmak istediğini söyledi. Telefonu eline alan eşi, sesi titreyerek, 'Eşim şu anda XX yaşında ve XXX hastası.