60 yaşındaki ABD’li oyuncu John Stamos, 1980’lerde kısa bir süre aşk yaşadığı model Teri Copley’i aktör arkadaşı Tony Danza ile yatakta yakaladığını iddia ediyor.

Entertainment Weekly’nin haberine göre, Stamos, yaşadığı olayı, “Onu yoldan arıyorum, ancak telefonu bir kez çaldıktan sonra nefes nefese telefonu açan kızın telefonu şimdi bana meşgul sinyalleri ve çevir sesleri veriyor. Eve geldiğimde onu akşam boyunca arıyorum. Cevap yok. Garip. Birkaç saatte bir telefonda konuşmaktan sessizliğe geçtik.” sözleriyle anlatmaya başladı.

John Stamos ve “Bizim Ev” dizisindeki rol arkadaşı Lori Loughlin…

Copley’in bir modellik işiyle ya da seçmelerle meşgul olduğunu düşünen Stamos, zaman geçtikçe endişelenmeye başladığını ve sonra arabasına atlayıp onun evine gittiğini söyledi.

Modelin evinde, sevgilisini aktör Tony Danza ile aynı yatakta basan ünlü aktör, bu anı “benim en kötü kabusum” olarak tanımladı.

Gözyaşlarını tutmaya çalıştığını ama yine de gözünden birkaç damla yaş aktığını söyleyen Stamos, nefes alamadığını ve kendini öfkeli ve kafası karışmış hissettiğini de ekledi.

Bu anlatılar, Stamos’un 24 Ekim'de yayımlanması planlanan “If You Would Have Told Me” adlı anı kitabıyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.