Senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri ile uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönen Yılmaz Erdoğan, son dönemin en merak edilen isimlerinden biri haline geldi.

Normalde özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Erdoğan, son birkaç gündür karmaşık aşk hayatıyla gündemde. Ve muhtemelen kendisi de bu kadar gündeme geleceğini öngörmemiş olabilir.

Senaryosunu kendisinin kaleme aldığı İnci Taneleri ile uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Yılmaz Erdoğan, son dönemin en merak edilen ve konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Kısa bir özet geçmek gerekirse, birkaç ay önce Bircan Bali, Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın isimli modelle iki senedir ilişki yaşadığını iddia etti.

Konu kısa süreliğine havada kaldı ancak geçtiğimiz günlerde Cansu Taşkın, katıldığı bir YouTube programında ilişki iddialarının doğru olduğunu söyledi ve büyük bir karışıklık yaşandı.

Taşkın'ın bu açıklaması hızla yayıldı, ancak sonra olayın aslında farklı olduğunu iddia eden bir haber geldi.

tv100'den Onur Üçkarışıoğlu, Taşkın'ın açıklamasının aslında bir yalan olduğunu ve ikilinin birkaç kez görüştüğünü, Taşkın'ın ise Yılmaz Erdoğan'a bir senedir ulaşamadığını iddia etti.

Kısa bir süreliğine havada kalan konu, geçtiğimiz günlerde Cansu Taşkın katıldığı YouTube programında aşk iddialarının doğru olduğunu söyleyince büyük karıştı!

Bu iddianın ardından bir anda olayın gidişatı değişti. Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, Yılmaz Erdoğan ile olan ilişkisini sosyal medyada paylaşmaya başladı.

tv100'den Onur Üçkarışıoğlu'nun Taşkın'ın sevgiliyiz açıklamasının bir yalandan ibaret olduğunu, ikilinin yalnızca birkaç kez görüştüğünü ve Cansu Taşkın'ın da Yılmaz Erdoğan'a bir senedir ulaşamadığını iddia etti...

Vurgun'un paylaştığı fotoğraflar ve hatta bir video, ikilinin ilişkisinin olduğunu gösteriyordu.

"E tamam aşk falan yokmuş, Cansu hanım uydurmuş" tepkileri yağarken bir anda yine tepetaklak olduk! Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun sosyal medya hesabından Yılmaz Erdoğan'la beraber fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Elif Vurgun, Türkiye'ye seslenerek Yılmaz Erdoğan'ın ailesine olan bağlılığını ve ilişkilerini açıkladı ve "Yılmaz abim bana kızmaz" diyerek cesur bir açıklama yaptı.

Hazırsanız, geliyoruz daha uzun bir süre konuşulacağından emin olduğumuz bu enteresan aşk meselesinin son detayına... Kız kardeşi ve Yılmaz Erdoğan'ın aşk pozlarını ifşalayan Elif Vurgun hız kesmeden paylaşımlarına devam etti.

Bu enteresan aşk meselesi, daha uzun bir süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Fakat asıl bomba Elif Vurgun, Türkiye'ye seslenmeye karar verince patladı. "Hello Türkiye, şu anda sayfamda olduğunuz için selam vereyim dedim" diyerek konuya giriş yapan Elif Vurgun, "Yılmaz abim bana kızmaz" dedi ve ailesi söz konusu olunca gemileri yakacağını belirtti.