48 yaşındaki ABD’li aktris, kendisi gibi sinema sektörünce çalışan ve görüntü yönetmenliği yapan Bianchini’yle cumartesi günü ABD’nin New Orleans kentindeki tarihi Napolyon Evi'nde evlendi.

Pazar günü yayınlanan bir röportajda New Orleans'ın hem kendisinin hem de eşinin tanışmadan önce ziyaret etmeyi sevdiği bir yer olduğunu söyleyen Hendricks, bölgenin çift için özel bir yer olduğunu söyledi.

Düğünlerine gelince "büyük bir kutlama" istediklerini belirten ünlü aktris, aralarında "Mad Men"in yaratıcısı Matt Weiner, moda tasarımcısı Christian Siriano ve oyuncu Mae Whitman ve komedyen Retta'nın da bulunduğu 76 kişilik bir konuk listesini hazırladı.

Nikahında, Katya Katya tarafından tasarlanan özel bir elbise giyen Hendricks’in törenini Garbage grubunun solisti ve Hendricks'in yakın arkadaşı Shirley Manson yönetti.

Çift 2020'de çıkmaya başladı ve Hendricks, 2023'te Instagram sayfasında nişanlandıklarını duyurdu ve "Birbirimize evlenme teklif ettik ve evet dedik!!! Onu sonsuza kadar seveceğim ve önemseyeceğim.'' diye yazdı.

Hendricks, 2019'da ayrıldığı aktör Geoffrey Arend ile 10 yıl evli kalmıştı.